ergonomi Ergonomisk bedömning Boka 5 st – få en utan kostnad

Ergonomisk bedömning innebär en systematisk genomgång av den anställdes arbetsplats. Vi tar hänsyn till eventuella besvär från nacke, rygg och axlar. Vi hjälper till att ställa in skrivbord och stol optimalt för varje individ. Vi kontrollerar att skärm, tangentbord, mus och annan utrustning är placerade på ett gynnsamt sätt. Vid besöket kontrolleras även att lysarmaturer är rätt placerade och att nödvändig belysning finns.

Vid bedömningen kanske något ergonomiskt hjälpmedel är befogat för att underlätta arbetsställningen. Möjlighet finns att prova produkten i ca en vecka, därefter utvärderar vi vad som fungerat. Vi sammanställer en rapport där vi beskriver vilka problem som finns samt vilka åtgärder som vi utförde/rekommenderar.

Karin Sörenfors är specialiserad på ergonomi och har en högre examen i OMI, MDT(McKenzie) A-C. Hon har även högre examen i  Ortopedisk Medicin Internationell (OMI) och är utbildad ergonom vid Lunds Universitet. Karin är specialiserad (ej specialist) på rygg- och nackbesvär med utgångspunkt i McKenzie (MDT). Hon var sjukgymnast för svenska damlandslaget i basket 2004.. Karin är utbildad hälsoprofilbedömare av Health Profile Institute, HPI Nordic, vilket väckte intresset för livsstilsfrågor och motivationen att öka medvetenheten hos patienter/klienter om hur konditionsnivån påverkar hälsotillståndet.

”Jag ser det som en stor tillgång för våra kunder att både vara utbildad ergonom och samtidigt behandlande sjukgymnast, vilket ger ett viktigt perspektiv för riskbedömning i arbetslivet.”

Boka ergonomisk bedömning  och få en arbetsplats- analys gratis vid bokning av minst fem personer. Värde 490 kr. Kontakta Betahälsan för din bokning på telefon 046 -286 88 60, telefontid vardagar 8-17.

046-286 88 60 (telefontid vardagar 8-17)

Betahälsan AB, Ideon Science Park, Beta 6-huset, bottenplan, Scheelevägen 17, 223 70 LUND, org nr 556754-9430