Träna med Betahälsan – FIT BY WRESTLING

“En rubrik som säger mer än tusen ord”
Gratis introduktionspass den 27 februari


Vem vänder sig träningen till?

FBW vänder sig till alla som gillar att träna i grupp, få en allsidig och tuff träning. Framförallt strävar vi mot att få ha en kul träningsstund ihop. Konceptet bygger på att vi anpassar gruppträningen efter ALLAS träningsförutsättningar. D.v.s. att träningen ska utmana både nybörjaren såväl som elitidrottaren.

Metoderna:

Funktionell träning där vi blandar brottnings- och boxningsinspirerade parövningar, med individuella övningar, från topp till tå. Övningarna utgår från våra naturliga rörelser som att t ex. hoppa, klättra, lyfta, föra, dra osv. Vi kommer att använda oss av vissa redskap som t ex gummiband, Pilatesbollar, hantlar osv. Säkra kampövningar förekommer, men inga kast, låsningar etc. förekommer eller kommer att tillåtas!

Syftena och vinsterna:

Dessa är många, men vi kan nämna några. FBW är som det låter en komplett träningsform som resulterar i en ökad styrka, smidighet, kondition, koordination och explosivitet. Kort och gott så syftar vi till att öka den muskulära och kardiovaskulära uthålligheten för att stå väl rustade för livet.

Vad bör man tänka på?

Att ha vanliga träningskläder och gärna lite tightare kläder eftersom en del kampsituationer förekommer och vi vill minimera riskerna för skador. Även inneskor med en lägre sula är att rekommendera. Viktigt även att sulan inte färgar av sig på golvet.

Presentation av instruktörer:

Robert ”Bobby” Freij, licenserad personlig tränare, utbildad hos YLAB, Stockholm. Är även idrottsmassör och är vidareutbildad i ortopedisk medicin och idrottsmedicin på IMC i Malmö. Dessutom har han lång erfarenhet av elitidrott med bl a 4 st individuella Senior SM-guld i brottning samt ca 18 år som instruktör på klubbnivå, Idrottsgymnasium och landslagsnivå. Även gästtränare kommer att dyka upp med lite olika inriktningar. Givetvis har alla godkända utbildningar och försäkringar.

Kostnad:

Naturligtvis erbjuder vi en prova-på-gång, den 27/2 och därefter kan man välja att betala 120 kr/gång eller 995/10 ggr. Betalning kan göras med betalkort via IZettle, eller mot faktura om det gäller företagsbokning. Vid tecknade av 10-kort erbjuder Löplabbet i Lund, 10 % på sina produkter. Löplabbet kommer även att under våren att hålla en medlemskväll med ytterligare rabatter.

Var: Träningen är i idrottshallen på Medicon Village på fredagar med start den 27 februari kl 11.30-12.30 och 11 veckor framåt.

Anmälan görs inför första tillfället på anslagstavlan utanför omklädningsrummen. Det går även bra att maila till eva@betahalsan.se eller bobbys.massage@gmail.com. Därefter är det bara att komma. Har du frågor kontakta oss på telefon 046-286 88 60 (telefontid vardagar 8-17)

Väl mött
/Robert och Eva på Betahälsan

046-286 88 60 (telefontid vardagar 8-17)

Betahälsan AB, Ideon Science Park, Beta 6-huset, bottenplan, Scheelevägen 17, 223 70 LUND, org nr 556754-9430