Träna med Betahälsan – PREHAB

”Bättre förtänksam än efterklok”
Gratis introduktionspass den 27 februari


Vem vänder sig träningen till?

Träningen vänder sig egentligen till alla. Framförallt till de som har stillasittande jobb med monotona rörelser och är i riskzonen för att kunna förvärva arbetsrelaterade besvär i t ex axlar, nacke och rygg. Vi har även möjlighet att komma ut till Er på företaget och köra träningen där. Kontakta oss då för offert.

Metoderna:

Vi hittar obalanser såsom svagheter, rörelseinskränkningar och jobbar utifrån dessa. Detta gör vi med en form av en cirkelträning där vi använder oss av exempelvis hantlar, gummiband, medicinbollar, pilatesboll och den egna kroppen. Träningen bedrivs i ett lugnt tempo med lätta vikter där fokus ligger på korrekt teknik och hållning.

Syftena och vinsterna:

Vi har erfarenheten och kunskapen att förstå sambanden mellan arbetsmiljön och arbetsbelastande besvär. På så sätt kan vi direkt rikta insatserna åt rätt håll och med optimala övningar. Det primära syftet blir således att förebygga besvär.

Presentation av instruktörer:

Robert ”Bobby” Freij, licenserad personlig tränare (Ylab, Stockholm), vidareutbildad inom ortopedisk medicin och idrottsmedicin (IMC, Malmö) samt idrottsmassör (Ravalds massage och idrottsinstitut). Robert har även lång erfarenhet av elitidrott både som aktiv och som instruktör.
Eva Ekesbo, fysioterapeut och ergonom som varit med i utformningen av upplägget och övningarna.

Kostnad:

Vi erbjuder ett gratis introduktionspass den 27 februari, där vi går igenom ergonomi, biomekanik, screeningmetoder som enkelt kan utföras på egen hand. Därefter kan man välja att betala 120 kr/gång eller 995 kr/10 gånger. Betalning kan göras med betalkort via IZettle eller mot faktura om det gäller företagsbokning. Vid tecknade av 10-kort erbjuder Löplabbet i Lund, 10 % på sina produkter. Löplabbet kommer även att under våren att hålla en medlemskväll med ytterligare rabatter.

Var: Träningen är i idrottshallen på Medicon Village på fredagar med start den 27 februari kl 7.30-8.15 och 11 veckor framåt.

Anmälan görs inför första tillfället på anslagstavlan utanför omklädningsrummen. Det går även bra att maila till eva@betahalsan.se eller bobbys.massage@gmail.com. Därefter är det bara att komma. Har du frågor kontakta oss på telefon 046-286 88 60 (telefontid vardagar 8-17)

Väl mött
/Robert och Eva på Betahälsan

046-286 88 60 (telefontid vardagar 8-17)

Betahälsan AB, Ideon Science Park, Beta 6-huset, bottenplan, Scheelevägen 17, 223 70 LUND, org nr 556754-9430