FYSIOTERAPI

FYSIOTERAPI LUND

Spetskompetens- rygg, axlar och knän  

Hos fysioterapeuterna/sjukgymnasterna på Betahälsan i Lund kan man få hjälp med all typ av fysioterapi inom rörelseapparaten. Våra fysioterapeuter har lång erfarenhet och vidareutbildning inom bl a MDT (Mekanisk Diagnostik & Terapi, McKenzie), OMT (Ortopedisk Manuell Terapi), OMI (Ortopedisk Medicin) och Akupunktur.

Vi behandlar alla typer av besvär från rörelse- och stödjeorganen med spetskompetens inom rygg, nacke och axlar. Rörelseapparaten är i människans kropp det system av stödjevävnader, ligament och ben som utgör rörelserna i kroppen. Till detta räknas även kroppens försörjande system (blodets cirkulationssystem) och dess styrande system (nervsystemet).

Fysioterapeuterna/sjukgymnasterna på vår klinik har lång erfarenhet av fysioterapi/sjukgymnastik och behandlar olika besvär efter noggrann bedömning och fastställande av diagnos. Förutom nack- & ryggbesvär behandlar vi även bland annat idrottsskador, motionsrelaterade skador, höft-, knä- och fotskador, axel-, armbåge- och handskador, artros, huvudvärk, smärta, tinnitus, yrsel och stressrelaterade besvär.

Välkommen till vår fina mottagning som är belägen i Lund, Skåne. Våra patienter är i trygga och kompetenta händer. Våra terapeuter finns här och hjälper dig med din fysioterapi/ sjukgymnastik och rehabilitering. All behandling och alla åtgärder är utformade efter dina personliga förutsättningar och behov.

Betahälsan har avtal med de flesta försäkringsbolag som erbjuder sjukvårdsförsäkring. Du är välkommen som privatperson eller med sjukvårdsförsäkring. Frikort gäller ej hos oss.

Vi har även möjlighet att ha besök via video, kontakta oss på

tel 046 – 888 38 80 för att boka en tid med en fysioterapeut

SE HUR McKenzie-tekniken kan ge snabb hjälp vid…

Ont i ryggen

Ont i nacken

VI SOM HJÄLPER DIG MED FYSIOTERAPI

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss via e-post, telefon eller vårt kontaktformulär.